13.3 C
Athens
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Ζώδια 04/07 Ερμής στον Καρκίνο – Τα Συναισθήματα αποκτούν φωνή – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου απορροφώντας με μεγαλύτερη ευκολία τους κραδασμούς από τις υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες. Σε ατομικό επίπεδο αυτό σημαίνει πως τα πάντα φιλτράρονται από τα συναισθήματα και τον ψυχικό μας κόσμο, δίνοντας μας την ευκαιρία να μπορέσουμε να διαισθανθούμε τη πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε προς το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα η λογική θα πρέπει να είναι απόλυτα σύμφωνη με την καρδιά και τις βαθύτερές μας επιθυμίες για την επιλογή της σωστής οδού. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής φέρνει στο προσκήνιο ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου. Νέες ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν στους συγκεκριμένους τομείς και θα μπορέσετε να δείτε με ποίους τρόπους μπορείτε να λάβετε περισσότερη συναισθηματική τροφή. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου φέρνει κυρίως νέους τρόπους σκέψεις απέναντι σε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας και νέες ευκαιρίες για να τα προχωρήσετε ή/και να τα ολοκληρώσετε. Οι προκλήσεις μπορεί να είναι υπαρκτές ωστόσο ερχόσαστε πιο κοντά και κυρίως πιο αληθινά με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Για τους Διδύμους, μέχρι 19 Ιουλίου ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου θα κινητοποιήσει κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Πεποιθήσεις οι οποίες δεν ευνοούν πια τους σκοπούς σας καλό θα είναι να παραμεριστούν ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα μιας και θα περνά από το ζώδιό σας μέχρι 19 Ιουλίου φέρνοντας δυνατότητες να δείξετε στο κόσμο γύρω σας τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Η όποια αμφιταλάντευση είναι μέρος αυτής της διαδικασίας αρκεί να μην σας βγάλει εκτός δρόμου, επιθυμιών και προσδοκιών.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θα είναι η περίοδος μέχρι 19 Ιουλίου για εσάς μιας και ο φτερωτός Ερμής στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει μέσα από αυτά που νιώθετε και την διαίσθησή σας να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. Δεν υπόσχεται την επιτυχία αλλά θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε αυτό που πραγματικά θέλετε και προσδοκάτε.

Για τους Παρθένους, η κοινωνικότητά σας βελτιώνετε και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Ότι και αν κάνετε, όπου και αν βρίσκεστε, μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα θα σας δοθούν ευκαιρίες να μιλήσετε και να εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας. Να στηρίξετε και να πάρετε στήριξη από το περιβάλλον γύρω σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και μείνετε στην οδό όπου μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους από κοινού ένα όραμά σας.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου επηρεάζει κυρίως επαγγελματικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται γενικότερα με την καριέρα σας. Έρχεστε σε επαφή με βαθύτερα κανάλια και στρώματα επιθυμιών γιαυτό μην εκπλαγείτε αν έρθουν στην επιφάνεια νέες προσδοκίες και στόχοι οι οποίοι δεν υπήρχαν μέχρι τώρα.

Για τους Σκορπιούς, κάντε παραγωγικά βήματα μπροστά χωρίς φόβο αλλά με πάθος και πάντα σε επαφή με την διαίσθησή σας η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών σας φέρνει μηνύματα και νέες ιδέες οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για την πραγματοποίηση στόχων και φιλοδοξιών σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Τοξότες, η αντικειμενικότητα δεν είναι το φόρτε του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ωστόσο θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα όνειρα και προσδοκίες, μέχρι 19 Ιουλίου. Κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που νιώθετε πως είναι αναγκαίο και χρήσιμο και αφήστε τη διαίσθησή σας να είναι αρωγός στο βήματά σας αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Προσοχή με άτομα τα οποία συνδέεστε συναισθηματικά, γονείς και συγγενείς, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με κτήσεις και γενικότερα χρήματα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής περνά απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι 19 Ιουλίου ενεργοποιώντας τομείς στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε συναισθηματικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Μέσα από διάφορες καταστάσεις, νέες πληροφορίες και δεδομένα και πάντα κρατώντας την αντικειμενική σας ματιά ενεργή, πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δείξτε στους ανθρώπους που θέλετε στη ζωή σας πως τους νοιάζεστε.

Για τους Υδροχόους, διάφορες συζητήσεις και νέες πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες που είναι μέρος της καθημερινή σας ρουτίνας ή/και εργασίας με τον Ερμή στον Καρκίνο μέχρι 19 Ιουλίου. Σεβαστείτε/εκφράστε τις ανάγκες σας και βάλτε τα προσωπικά όρια είτε αφορά τους προσωπικούς σας χρόνους είτε τις επιθυμίες σας. Ομορφύνετε με όποιον τρόπο μπορείτε το περιβάλλον γύρω σας ώστε να νιώθετε περισσότερο οικεία.

Για τους Ιχθύες, χρόνο για εσάς και για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά, φέρνει ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 19 Ιουλίου. Αφιερωθείτε σε ένα σκοπό, έναν άνθρωπο, μια δραστηριότητα, κάτι που σας εκφράζει απόλυτα και δώστε του χρώμα και πνοή μέσα από το καλλιτεχνικό και δημιουργικό σας ταλέντο.

astroguide.gr

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα