37 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ζω΄δια σήμερα 20/09 Έντονη τάση της υπερβολής – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Must read

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Ειδικά σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να δώσει μια ακόμη πιο έντονη χροιά, μεγεθύνοντας και μεγαλοποιώντας τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις γύρω από προσωπικά σας ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Καλύτερα να μείνετε αποστασιοποιημένη/ος ώστε να έχετε καλύτερη σφαιρική, οπότε και αντικειμενική εικόνα.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις, συζητήσεις και επαφές μπορεί να προκύψουν σήμερα οι οποίες δεν είναι σίγουρο πως είναι ευεργετικές για εσάς. Μια υπερβολή ενδέχεται να λάβει χώρα. Είτε θα ειπωθούν λόγια τα οποία είναι σκληρά είτε δεν θα είναι της παρούσης.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κρατήσετε μια ακόμη πιο ευέλικτη στάση από αυτή που εκ φύσεως κρατάτε, κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά σήμερα. Ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας ή οικονομικά θέματα χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και ευελιξία.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα και πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν προσωπική ικανοποίηση. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση ακόμη και αν κάποια άτομα από αυτά που σας περιβάλλουν δεν συμφωνούν ή απαιτούν περισσότερα από εσάς.

Για τους Λέοντες, σήμερα κάντε ότι θέλετε αρκεί να κρατάτε το μυαλό σας απασχολημένο. Διαφορετικά υπάρχει η τάση να κάνετε σκέψεις οι οποίες δεν θα είναι βοηθητικές στην παρούσα φάση ή να θελήσετε να δράσετε με μεγαλύτερη παρόρμηση από όση επιτρέπει ο Ερμής ανάδρομος. Ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Παρθένους, η σημερινή ημέρα είναι κάπως αντιφατική για εσάς. Από τη μια θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αν βρεθείτε με ομάδες ατόμων ή ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και από την άλλη θα μπορούσαν να δημιουργηθούν δυναμικές από το πουθενά. Θα μπορούσατε, με τη σύνεση που σας διέπει, να ωφεληθείτε από την σημερινή ενέργεια χωρίς να υπάρξουν «θύματα».

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, το κύριο ζήτημα των ημερών ειδικά για εσάς, μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σήμερα συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα. Μείνετε μακρυά από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή νιώθετε πως κάνοντας συγκεκριμένες δράσεις που σκέφτεστε δεν θα μπορέσετε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Σκορπιούς, δυνατές οι εμπνεύσεις σας σήμερα για πράγματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα αλλά και οι ανταγωνισμοί και οι ίντριγκες. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ότι πιστεύετε πως μπορεί να προχωρήσει παρόλα τα εμπόδια και δράστε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και τις επαφές με συγγενικά πρόσωπα.

Για τους Τοξότες, ψυχικές φορτίσεις ενδέχεται σήμερα να επηρεάσουν είτε την πορεία του προγράμματός σας είτε την αποτελεσματικότητά σας. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και αφήστε πράγματα και καταστάσεις που προκύπτουν να κυλήσουν χωρίς να παρέμβετε δραστικά.

Για τους Αιγόκερους, αναπόφευκτα τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν αυτές τις ημέρες ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και σας ζητείται να ανταποκριθείτε με ωριμότητα, κρατώντας διαλλακτική στάση. Αυτό θα είναι προς κοινό όφελος. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ρισκάρετε να μπείτε σε δυναμικές, οι οποίες πραγματικά δεν γνωρίζετε πώς θα καταλήξουν.

Για τους Υδροχόους, εργασιακά και καθημερινά θέματα έχουν έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να δώσετε τα φώτα σας. Η έμφυτη ικανότητά σας να βλέπετε πιο μπροστά από άλλους ανθρώπους, αυτή τη στιγμή, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αλλά και λυτρωτική με κάποιον τρόπο.

Για τους Ιχθύες, αυτές τις ημέρες πραγματικά σας δίνεται η ώθηση και η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είτε μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει είτε θα σας αναζωογονήσει με κάποιον τρόπο. Επωφεληθείτε από αυτή την δυναμική και νιώστε χαρά, που τόσο το χρειάζεστε

astroguide.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα