17.1 C
Athens
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Ξένος Μανιατογιάννης : «Για μια Κοινωνία Δικαιοσύνης, Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης»

Must read

Ξένος Μανιατογιάννης, Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Β1 Βορείου Τομέα ΑΘηνών

Mε παρακαταθήκη την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και τη γόνιμη επικοινωνία με τους πολίτες θα προσφέρω στην προσπάθεια ανάτασης της κοινωνίας μας, μέσα από μια σειρά θεμάτων που σήμερα επισκιάζονται είτε από πολιτικές υπέρ των ισχυρών είτε από λαϊκισμούς που προκαλούν μόνο εντυπωσιασμούς.

Η εποχή φέρνει νέες προκλήσεις και απαιτούνται νέοι χειρισμοί με ισχυρή πολιτική βούληση και τεκμηρίωση. Η μάχη της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης, η στήριξη των μικρομεσαίων και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η δημόσια και δωρεάν υγεία, η
προστασία της κύριας κατοικίας και η θωράκιση των δημοκρατικών θεσμών είναι θέματα ανοικτά που επιτάσσουν πολιτικές Δικαιοσύνης και Αξιοπρέπειας.

Η αυτοδιοίκηση αποτέλεσε για μένα ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Σ’ αυτό το ταξίδι εισέπραξα μεγάλη αγάπη, έζησα μεγάλες χαρές, αλλά και δύσκολες στιγμές, που όχι μόνο δεν με ανάγκασαν να το βάλω κάτω, αλλά με ‘ατσάλωσαν ‘να συνεχίσω.

Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και δικαίωση, γιατί όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα με δικαιοσύνη και καθαρές λύσεις, κάτι το οποίο, προφανώς, έγινε συνείδηση στην κοινωνία, η οποία μου το επιβεβαίωσε εκλέγοντάς με Δήμαρχο Βριλησσίων το 2014 και το 2019.
Η εμπειρία και η επαφή μου με τους πολίτες, καθώς και οι επιτυχημένες, κατά κοινή ομολογία, πολιτικές που εφαρμόσαμε σε τοπικό επίπεδο, αποτελούν τα ‘’όπλα’’ μου για το επόμενο βήμα.

Η εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από το 75% που πετύχαμε στον Δήμο Βριλησσίων αποτελεί παράδειγμα ότι η Αυτοδιοίκηση και κατ΄ επέκταση η Κεντρική Διοίκηση θα μπορούσε να επιτύχει με σωστό σχεδιασμό και μεθοδικότητα, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών, τον εκσυγχρονισμό και την ορθή λειτουργία του Δημοσίου.

Με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, εστιάζοντας πάντα με ευαισθησία και διακριτικότητα στις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας.

Με αυτές τις αρχές θα πορευτώ και στο επόμενο βήμα μου ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ –Κίνημα Αλλαγής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, δίνοντας τον Πρώτο λόγο στον Πολίτη και με προτεραιότητα τις ανάγκες της Κοινωνίας.
Το διακύβευμα των εκλογών είναι η συμμετοχή που θα έρθει μέσα από την αξιολόγηση των θεσεών μας. Tο ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει τις θέσεις του μήνες πριν και αξιολογούνται, σε αντίθεση με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που καταθέτουν θέσεις «πλειοδοσίας» την τελευταία στιγμή.
Η κυβέρνηση επικαλείται μείωση της ανεργίας εφαρμόζοντας πολιτικές μερικής απασχόλησης με μπλοκάκια, χωρίς σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα, χωρίς συλλογική διαπραγμάτευση και κυρίως αφήνοντας τη νέα γενιά ανοχύρωτη.
Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για μια κοινωνία δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας «μπαίνουν ως πρωταγωνιστής» στο τραπέζι της πολιτικής και των εξελίξεων.

Με ισχυρή δημόσια παιδεία και υγεία, κοινωνική στέγη και νέες σταθερές σχέσεις εργασίας.
Mε την Κοινωνία στο Προσκήνιο και τον Πρώτο Λόγο στον Πολίτη.
Για μια Κοινωνία Δικαιοσύνης και Αξιοπρέπειας.
Με προτεραιότητα τις πολιτικές για την κοινωνία και όχι τα πρόσωπα.

 

ΞΕΝΟΣ (ΞΕΝΟΦΩΝ) ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα