«Βόμβα» με το Survivor – Τα αλλάζει όλα ο Ατζούν

Must read

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor.

Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η παραγωγή είναι προβληματισμένη καθώς έχει πολλές αρνητικές προτάσεις από διάσημα πρόσωπα.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο «Πάμε Δανάη!» ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να μειώσει το κόστος της παραγωγής του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να προσφέρει μικρότερες αμοιβές στους διάσημους σε σχέση με το περσινό Survivor.

Την ίδια ώρα, τα κάστινγκ για τους μαχητές έχουν αρχίσει. Οι υποψήφιοι περνούν απύ συνεντεύξεις και δοκιμάζονται σε πισίνα στα βόρεια προάστια.

Τα νέα ονόματα στη λίστα του Τούρκου παραγωγού είναι: Ο Ιωάννης Μελισανίδης, ο Δημήτρης Βλάχος, η Έλενα Γαλίφα, η Κάλλια Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Δαλάκας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα