Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο 36χρονος Κώστας Αργυρόπουλος – «Έσβησε» στην προπόνηση

Must read

Δεν το χωράει ο νους – Ο Κώστας Αργυρόπουλος, βοηθός προπονητή στην Α.Ε. Μάνης άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Ανείπωτη θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία ο αιφνίδιος θάνατος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Σε βαθύ πένθος “βύθισε” το χώρο του μεσσηνιακού αθλητισμού η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Κώστα Αργυρόπουλου. Ο 36χρονος «κατέρρευσε» το απόγευμα της Παρασκευής στην προπόνηση της Α.Ε. Μάνης, στην οποία διατελούσε χρέη βοηθού προπονητή.
Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ανθρώπους της Μάνης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είχε σταματήσει ως ποδοσφαιριστής την καριέρα του το 2018 και συνέχιζε ως προπονητής.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο
Τροχαίο Mad Clip: Αυτός είναι ο οδηγός του Audi R8-Το μοιραίο λάθος του τράπερ

Ο “Κόλκα” όπως ήταν γνωστός σε όλους είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στον Μεσσηνιακό σε Β’ και Γ’ εθνική. Επίσης, είχε αγωνιστεί στην Αναγέννηση Παραλίας, τον Πάμισο, τον Θρασύβουλο, Κυπαρισσία και Πανθουριακό.

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα