Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται και σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Στυλιανού στο Άσυλο του Παιδιού

Must read

Συνεχίζονται και σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Στυλιανού στο Άσυλο του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024 και ώρες 7:30-10:00 θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού και στις 17:00 Εσπερινός.

 
Παράλληλα, κατά τις ημέρες της γιορτής (25 & 26 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Εορταγορά «Οι Θησαυροί του Μπαούλου», στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» (ώρες λειτουργίας 10:00-20:30). Στην Εορταγορά θα διατίθενται προς πώληση χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, δωρεές ευαισθητοποιημένων συμπολιτών και επιχειρήσεων καθώς και σιροπιαστά γλυκά, κέικ, μαρμελάδες, μπισκότα και άλλα σπιτικά εδέσματα, δημιουργίες της κουζίνας και της Ομάδας Στήριξης.
 
Τα έσοδα από την Εορταγορά θα αξιοποιηθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού έργου του Άσυλου του Παιδιού, ενισχύοντας τις δράσεις του για την υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που εξυπηρετεί. Το Άσυλο του Παιδιού καλεί όλους τους φίλους του να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν την εκδήλωση, προσφέροντας ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Άσυλο του Παιδιού στο 2310209398.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα