21.9 C
Athens
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

Συνελήφθη δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία

Must read

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε γνωστό την Τρίτη με θύτη και θύμα να ανήκουν στον δημοσιογραφικό χώρο. Δημοσιογράφος συνελήφθη το μεσημέρι καθώς φέρεται να έχει βιαιοπραγήσει σε νεαρή συνάδελφό του, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένη Κυριακής, ωστόσο, η καταγγελία έγινε σήμερα από την δημοσιογράφο στην ΓΑΔΑ.

Ο συλληφθείς εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη με σπασμένο και το σαγόνι ενώ ο δημοσιογράφος κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το πρωί της Τρἰτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να μεταβεί στον Ιατροδικαστή Υπηρεσία για εξέταση.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περί τις 5:30 το απόγευμα και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς σήμερα είχε ρεπό. Κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα