20 C
Athens
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Στο Μαξίμου ο Νίκος Χαρδαλιάς – Συναντήθηκε με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου

Must read

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Άμυνας είναι εκείνος που προκρίνεται από το Μαξίμου για την Περιφέρεια Αττικής, εάν τελικά ο Γιώργος Πατούλης χάσει τη στήριξη της ΝΔ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα