Σημαντικές επιτυχίες στον κομματικό στίβο της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας του κόμματος φαίνεται να εξασφαλίζει ο Δημήτρης Ντόντης, νεαρό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ από την Κηφισιά και ιδιοκτήτης γνωστού Digital Marketing Agency με το οποίο η ιστοσελίδα μας συνεργάζεται.

 

Κατά την πρόσφατη αλλαγή του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης τον όρισε στην θέση του Υπευθύνου ΜΑΚΙ (Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση) και τακτικού μέλους του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου της οργάνωσης.

 

Στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ ο Δημήτρης Ντόντης

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ο Δημήτρης Ντόντης δήλωσε στο kalimeraellada.gr :

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του. Η θέση του Υπευθύνου της ΜΑΚΙ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, όντας ενεργός σε αυτή τα τελευταία 6 χρόνια.

Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και στους δυο αναπληρωτές μου, Γιώργο Αρβανίτη και Θωμά Σεβαστιάδη. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία και μαζί θα πάμε την Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση ένα βήμα ακόμα ψηλότερα!

 

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αγαπημένοι φίλοι παραμένουν σε σημαντικές θέσεις, ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κώστας Τσιαγκλίωτης, ο αν. Υπεύθυνος της Πολιτικής Ακαδημίας Γρηγόρης Μπεκατώρος αλλά και ιδιαίτερα περήφανος για την Φλώρα Μαλασιδη που αναλαμβάνει αν. Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων όπως και για τον Θανάση Σούκια, νέο αν. Υπεύθυνο Νεανικής Επιχειρηματικότητας & Καταπολέμησης της Ανεργίας.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Υπεύθυνο και φίλο Γιάννη Ρουσόπουλο για όλα όσα έκανε για την οργάνωση μας και τον συνεργάτη, μα πάνω από όλα φίλο, Ανδρέα Καρασαρίνη, μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, για την διαρκή του υποστήριξη.

 

 

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ :

https://www.onned.gr/deltia-tipou/orismos-antiproedroy-ektelestikoy-grafeioy-grammateion-kai-anapliroton-ektelestikoy-grafeioy-onned-2021/