21.5 C
Athens
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

«Στα 43 μου συνεχίζω να ονειρεύομαι. Είναι αγοράκι!» Το μεγάλο δώρο ζωής για τη Φαίη Σκορδά

Must read

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έγινε θεία για πρώτη φορά, μέσω της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Πρωινό Μας», την  Παρασκευή, το πρωί.

Ειδικότερα, μετά τη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη, που προβλήθηκε στην εκπομπή, οι συνεργάτες της τη έδωσαν συγχαρητήρια, καθώς έγινε για πρώτη φορά θεία.

Ο αδερφός της Φαίης Σκορδά της χάρισε το πρώτο της ανιψάκι

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ο αδερφός της έγινε πατέρας, καθώς απέκτησε ένα αγοράκι, υπογραμμίζοντας ότι «παρότι έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι στη ζωή μου και είμαι 43 θέλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι και έχω παιδικά όνειρα, τα οποία θέλω να γίνουν πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω… δεν το κάνω αυτή τη στιγμή αλλά θα ήθελα. Είμαι θεία! Έγινα πρώτη φορά θεία και θέλω να το κλέψω! Δεν θέλω να συζητήσω για τον αδερφό μου… Είμαι θεία και έχω τρέλα για τα μωρά. Είναι αγοράκι».

Η Φαίη Σκορδά έγινε θεία για πρώτη φορά

«Πριν από λίγες μέρες έγινα θεία. Είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Ο αδελφός μου παντρεύτηκε, δεν το έμαθε κανείς, και πριν από λίγες μέρες απέκτησαν μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Μεγάλη ευτυχία…»επεσήμανε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα