Μια δολοφονία για ασήμαντη αφορμή έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κυπαρισσίας και όχι μόνο! Συγκεκριμένα ηλικιωμένος σκότωσε νεαρό επιχειρηματία μέσα στο κατάστημά του που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας, γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα συνέβη στις 11:30 σήμερα το πρωί. Ο 72χρονος επισκέφθηκε το κατάστημα νωρίτερα σήμερα, όταν και αρχικά είχε φραστική αντιπαράθεση με γυναίκα υπάλληλο για κάποιο λογαριασμό. Ο 39χρονος φαίνεται να μπήκε ανάμεσά τους, ζητώντας από την ηλικιωμένο να μην φωνάζει και να ηρεμήσει.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος έφυγε, πήρε ταξί, πήγε σπίτι από όπου όπως φαίνεται πήρε το όπλο του (ένα περίστροφο κειμήλιο) και στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα όπου πυροβόλησε κατά του 39χρονου και τον σκότωσε.

Ο ηλικιωμένος δράστης περιγράφεται ως οξύθυμος και αντικοινωνικός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παλαιότερα πωλούσε λαχεία.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου και υπέκυψε, ενώ λίγη ώρα μετά ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.