Η ψηφοφορία για την All-25 Euroleague είναι σε πλήρη εξέλιξη και η διοργανώτρια αρχή ζήτησε από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην διοργάνωση να επιλέξουν τους αγαπημένους τους παίκτες στην ιστορία της λίγκας.
Μεταξύ των αθλητών, των οποίων η προτίμηση ζητήθηκε, βρίσκονται και οι Σάσα Βεζένκοφ και Ματίας Λεσόρ.
Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να αποφασίσει ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Άντονι Πάρκερ, ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο Μάικ Μπατίστ ήταν ο παίκτης που τον επηρέασε περισσότερο, ενώ ο Νάντο Ντε Κολό ήταν εκείνος που του αρέσει περισσότερο να παρακολουθεί.
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς επέλεξε τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως αγαπημένο του παίκτη, ο Σέρχιο Γιουλ επέλεξε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ ο Τι Τζέι Σορτς επέλεξε τον Ταϊρίς Ράις.













