Πέτρος Φιλιππίδης: Η λιποθυμία στη δικαστική αίθουσα που έφερε τη διακοπή – Πότε συνεχίζεται η δίκη

Must read

Ένα απρόοπτο συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, την ώρα που εξεταζόταν η φίλη της καταγγέλλουσας για την απόπειρα βιασμού το 2010 στο θέατρο Μουσούρη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το tlife.gr, η κα Ρούση, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, σύζυγος του κ. Σαλούστρου, επίσης δικηγόρου της καταγγέλλουσας, ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

 
Ειδικότερα, η ίδια πήρε τον λόγο ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία την επόμενη φορά, καθώς είναι άρρωστη κι έχει πυρετό. Σηκώθηκε, μάλιστα, περπατώντας στον διάδρομο και έπεσε κάτω. Η κα Ρούσση σηκώθηκε με τη βοήθεια του συζύγου της κι άλλων ανθρώπων στην αίθουσα και στη συνέχεια αποχώρησε. Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 20 Ιανουαρίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα