Κλεισμένοι στο σπίτι αυτό το διάστημα ίσως η ρουτίνα να έχει κάνει λίγο μουντή την καθημερινότητα μας αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για το πως να περάσουμε τον χρόνο μας.

 

Μας λείπουν οι στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους, η κουβέντα με την τρελλοπαρέα μας. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας έλεγα πως όχι μόνο θα μπορούσατε να δείτε τους φίλους σας αλλά και να περάσετε μαζί μια πολύ ενδιαφέρουσα και αλλιώτικη βραδιά; Μια βραδιά όπως αυτές που συνηθίζατε να έχετε μόνο που στην συνταγή πέρα από το γέλιο θα προσθέσουμε και  πολύ μυστήριο.

 

Μια παρέα από διαφημιστές και προγραμματιστές  όλοι τους ανήσυχα πνεύματα, βρήκανε ένα εξαιρετικό τρόπο  να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα μας.

Με  μία εφαρμογή που δημιούργησαν, μας  προσφέρουν  την δυνατότητα να παίζουμε το γνωστό και αγαπημένο μας παιχνίδι  ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥXΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ (ή αλλιώς ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ) μέσω κάμερας, είτε  με κινητό τηλέφωνο είτε με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα  και  σε λιγότερο από 1 μήνα  έχουν εγγραφεί στο παιχνίδι περισσότεροι από 500 καινούργιοι παίκτες από Κύπρο και Ελλάδα. Περισσότερα από 100 τραπέζια έχουν δημιουργηθεί και έχουν παιχτεί περισσότερα από 2500 παιγνίδια!

Το ενδιαφέρον όμως έγκειται και στο γεγονός ότι  το παιγνίδι αγκαλιάστηκε από άτομα όλων των ηλικιών τόσο στην Κύπρο όσο και την Ελλάδα.

 

Επιπλέον, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το παιχνίδι σε Κύπρο και Ελλάδα και έπειτα από αίτημα παικτών  από το εξωτερικό η ομάδα δημιούργησε και την αντίστοιχη εφαρμογή στον messenger στα αγγλικά με την ονομασία  Werewolf, όπως αυτό είναι γνωστό τόσο στην  Αγγλία όσο και στην Αμερική!

 

Για μια αλλιώτικη  διαδικτυακή συνάντηση  με τους φίλους μας ακολουθούμε τις πιο κάτω οδηγίες και ταξιδεύουμε σε μια περιπέτεια μυστηρίου. Αλήθεια ποιος να είναι άραγε ο δολοφόνος και πόσο καλός είναι στο παιχνίδι της παραπλάνησης;

Βημα 1: Κάνετε ένα group chat στον messenger ή στο Skype, zoom κτλ
Βημα 2: Καλέστε αυτούς που θέλετε να παίξουν μαζί σας και μπείτε σε βιντεοκλήση όλοι μαζί.
Βημα 4 : Πατήστε εδώ www.m.me/dolofonosgr  (ανοίγει στον messenger) και ακολουθήστε τις οδηγίες για να τραβήξετε χαρτί εσείς και οι φίλοι σας!

p.s προς το παρόν η ομάδα μπορεί να αποτελείται από ακριβώς 7 άτομα!
pps στο https://www.facebook.com/groups/2827022513989850/ μπορείτε να βρίσκετε άλλους παίκτες η και να δείτε περισσότερες πληροφορίες

 

Η νύχτα πλησιάζει και μυρίζει μυστήριο  …

Ποιος να είναι άραγε ο δολοφόνος και πίσω από ποιο αθώο προσωπείο να κρύβει τις αληθινές του προθέσεις;

Σε προσκαλώ και σε προκαλώ να τον βρούμε μαζί. Τι λες;

https://www.facebook.com/DOLOFONOSGR/videos/1589196534564822/

https://www.facebook.com/DOLOFONOSGR/videos/1155214804870832/

#palermogame #pefteiiniktastopalermo #dolofonos #playonline

 

 

===========================================================================================

Μάσκα Βαμβακερή- Πολλαπλών χρήσεων !

Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής,πλένεται και σιδερώνετε. Είναι κατασκευασμένη από υποαλλεργικό βαμβάκι.

Πατήστε στην εικόνα για περισσοτερες πληροφορίες και ΑΜΕΣΗ αγορά ….

 

=============================================================================================================