Παναθηναϊκός: Ναι στον Βοτανικό είπαν τα μέλη του – Προχωρά η Διπλή Ανάπλαση

Παναθηναϊκός: Ναι στον Βοτανικό είπαν τα μέλη του - Προχωρά η Διπλή Ανάπλαση
Παναθηναϊκός: Ναι στον Βοτανικό είπαν τα μέλη του - Προχωρά η Διπλή Ανάπλαση

Ναι στον Βοτανικό είπαν τα μέλη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και έτσι προχωρά η Διπλή Ανάπλαση.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα όπως αποφάσισε το εκλογικό του σώμα με ποσοστό 68,5%.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Έγκυρα ψηφοδέλτια: 2.985
Υπέρ: 2051
Κατά: 934
Λευκά: 5
Άκυρα: 4

Mετά από το αποψινό αποτέλεσμα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προχωρήσουν στην διαδικασία της υπογραφής των συμβάσεων και έπειτα θα τρέξουν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για να προχωρήσει το έργο, μόλις εγκριθεί το πρότζεκτ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάτι που οι κυβερνητικές πηγές θεωρούν ως δεδομένο ότι θα συμβεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2026 θα είναι έτοιμο το ποδοσφαιρικό γήπεδο ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το 2024 δηλαδή, οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, χαιρέτησε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για την «Διπλή Ανάπλαση», κάνοντας λόγο για ιστορική βραδιά. Αναλυτικά ο κ. Μπακογιάννης έγραψε στα social media: «Απόψε γράφτηκε ιστορία. Πιστέψαμε στη Διπλή Ανάπλαση. Τόσο πολύ που για να γίνει πραγματικότητα κάναμε όσα μπορούσαμε και ακόμα περισσότερα. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαίωσε την προσπάθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσήλωση, ώστε να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας. Από εδώ και εμπρός, Παναθηναϊκοί και Αθηναίοι αξίζει να είναι μόνο υπερήφανοι. Το μέλλον ανήκει στον Παναθηναϊκό, το μέλλον ανήκει στην Αθήνα»