Στέφανος Τσιτσιπάς
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών την Τετάρτη 28 Ιουλίου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα πάνω του την Τετάρτη 28 Ιουλίου, με τις μάχες του σε μονό ανδρών και μικτό διπλό μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ, Νο.28 της παγκόσμιας κατάταξης, γύρω στις 7 το πρωί ώρα Ελλάδας, με φόντο τα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά του τένις.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Μαρία Σάκκαρη στο μικτό διπλό. Το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Καναδούς Γκάμπι Νταμπρόφσκι/Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ για μια θέση στην οκτάδα.

Στην κωπηλασία, η Μαρία Μπούρμπου με την Χριστίνα Κυρίδου θα αγωνιστούν στα ημιτελικά της δικώπου χωρίς πηδαλιούχο με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Στην ιστιοπλοΐα συνεχίζονται οι ιστιοδρομίες στα RSX ανδρών και γυναικών και στα Finn, ενώ στη “μάχη” μπαίνουν τα πληρώματα στα 470 με την Αιμιλία Τσουλφά και την Αριάδνη Σπανάκη στις γυναίκες και τους «χάλκινους» στο Ρίο Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή στους άνδρες.