Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υποδέχθηκε στην Κρήτη τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας

Must read

Τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ZHAO Leji, υποδέχθηκε σήμερα στην Κρήτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Ο πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Κίνας, έφτασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά τη μία το μεσημέρι για μονοήμερη επίσκεψη στο νησί. Ο Σταύρος Αρναουτάκης τον καλωσόρισε στην Κρήτη και του ευχήθηκε καλή διαμονή. Στην υποδοχή, εκ μέρους του Προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου παραβρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.
Η παρουσία του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου στην Κρήτη γίνεται στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνου Τασούλα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα