16.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρόφιμο – Βρέθηκε μικρόβιο

Must read

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, και το Εργαστήριο Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων της Αθήνας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο επισήμων ελέγχων για την παρακολούθηση των μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων 2024, διαπίστωσε στο προϊόν «Ρεγγοσαλάτα καπνιστή» την παρουσία του μικροβίου Listeria Monocytogenes.
 
Ειδικότερα, πρόκειται για ρεγγοσαλάτα καπνιστή με την επωνυμία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS», η οποία διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 200 g, από την επιχείρηση «Νικόλαος Γ. Evren» (Σαλαμίνος 50, Καλλιθέα Αττικής).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση της παρτίδας LOT 011-124 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 01.02.2025 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Πηγή: dnews.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα