Νίκαια: Συνελήφθησαν ένας 14χρονος και ένας 20χρονος για ληστείες σε ανήλικους

Must read

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τριών ληστειών στην περιοχή. Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, προσέγγισαν έναν ανήλικο και, απειλώντας τον με σωματική βία, επιχείρησαν να του αρπάξουν προσωπικά αντικείμενα, χωρίς επιτυχία. Λίγο αργότερα, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο άλλου ανήλικου.  

Κατά την αστυνομική έρευνα, οι δύο νεαροί συνδέθηκαν και με μια ακόμη ληστεία ανηλίκου, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που φορούσαν κατά τη διάπραξη των εγκλημάτων.

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα