Μάνος Βροντζάκης: Γνωστός κύριος της πολιτικής ήθελε να μπω στο ντους μαζί του

Must read

Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έκανε το μοντέλο και personal trainer, Μάνος Βροντζάκης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα» είπε πως κάποιος σχεδιαστής είχε προσπαθήσει να τον πιάσει, ενώ περιέγραψε πώς ένα πολιτικό πρόσωπο του ζήτησε να μπουν μαζί στο ντους.

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα ξεκινήματά μου σαν μοντέλο, θα περπατούσα στην πασαρέλα ενός σχεδιαστή. Παρενέβη την ώρα που άλλαζα. Προσπάθησε να με δει γυμνό και να με ντύσει, ώστε με πιάσει» είπε ο Μάνος Βροντζάκης.

«Ως personal trainer, ένας πολύ γνωστός κύριος της πολιτικής μού άνοιξε την πόρτα του με την πετσέτα, πορφασισζόμενος ότι δεν είναι πολύ καλά για γυμναστική, λέγοντάς μου ότι ήθελε να μπω στο ντους μαζί του, Κατάλαβα τι μέλλει γενέσθαι και σηκώθηκα κι έφυγα», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα