Ωράριο σούπερ μάρκετ: «Βόμβα» για τους ανεμβολίαστους
Ωράριο σούπερ μάρκετ: «Βόμβα» για τους ανεμβολίαστους

 Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα

Σήμερα μετά τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή και ισχύουν και για την απαγόρευση κυκλοφορίας τόσο στην Αττική όσο και σε Περιφέρειες που χαρακτηρίζονται ”κόκκινες” έχουμε αλλάγες και ως προς το ωράριο των super market

Ο γενικός κανόνας για σήμερα Σάββατο είναι ότι στις περιοχές που βρίσκονται στο βαθύ κόκκινο, όπως Αττική και Θεσσαλονίκη ισχύει η νέα απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 μ.μ., οπότε τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 18:30. Ήδη, μερικές από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν γνωστοποιήσει τα ωράριά τους.

Ο κωδικός μετακίνησης για προμήθεια αγαθών είναι το 2, ωστόσο μέχρι 16 Μαρτίου ισχύουν νέοι περιορισμοί. Όπως αναφέρεται στις αναθεωρημένες οδηγίες στο forma.gov.gr για το SMS 2 στο 13033 η χρήση του προβλέπεται για:

Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους, μόνο εντός του οικείου δήμου ή έως δύο χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία.

Βέβαια για απομακρυσμένα χωριά που δεν έχουν σούπερ μάρκετ, οι κάτοικοι μπορούν να μεταβούν στον κοντινότερο δήμο για να αγοράσουν τις προμήθειές τους.