Site icon KalimeraEllada.gr

Κρύψτε πριν πόση ώρα είχατε μπει στο Facebook – Γίνετε αόρατοι με μόνο δυο βήματα (pics)

Απλό και γρήγορο... Το Facebook αποτελεί μια κύρια πηγή για να βρεις παλιούς σου φίλους, συμμαθητές ή συνεργάτες. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το όνομά τους είτε με λατινικούς είτε με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμη και ψευδώνυμο ενώ εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν έχουν καν Facebook. Και όμως υπάρχει τρόπος να βρεις αν ένας φίλος σου έχει Facebook και δεν χρησιμοποιεί το όνομά του για να τον εντοπίζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το κινητό του. Το βήμα που πρέπει να κάνεις είναι το εξής. Πηγαίνεις στην αναζήτηση και βάζεις τον αριθμό του κινητού. Τότε, λοιπόν, θα σου εμφανίσει το προφίλ του ατόμου που ψάχνεις ή ακόμη και κάποια σελίδα που έχει δημιουργήσει χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού. Τόσο απλό!

Απλό και γρήγορο... Το Facebook αποτελεί μια κύρια πηγή για να βρεις παλιούς σου φίλους, συμμαθητές ή συνεργάτες. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το όνομά τους είτε με λατινικούς είτε με ελληνικούς χαρακτήρες αλλά κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμη και ψευδώνυμο ενώ εσύ μπορεί να νομίζεις ότι δεν έχουν καν Facebook. Και όμως υπάρχει τρόπος να βρεις αν ένας φίλος σου έχει Facebook και δεν χρησιμοποιεί το όνομά του για να τον εντοπίζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις το κινητό του. Το βήμα που πρέπει να κάνεις είναι το εξής. Πηγαίνεις στην αναζήτηση και βάζεις τον αριθμό του κινητού. Τότε, λοιπόν, θα σου εμφανίσει το προφίλ του ατόμου που ψάχνεις ή ακόμη και κάποια σελίδα που έχει δημιουργήσει χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού. Τόσο απλό!

Η ιδιωτικότητα στο Facebook ως γνωστόν δεν υπάρχει πλέον και η κάθε μας κίνηση μπορεί να εντοπιστεί από τους φίλους μας.

Για παράδειγμα στη συνομιλία δίπλα από το όνομα λέει π.χ 15 λεπτά και αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook.

Ακόμα να είστε και offline και ισχύει και για εσάς.

Αυτή η υπηρεσία μας προδίδει αφού είναι πολλές στιγμές που απλώς θέλουμε να δούμε το Facebook από το κινητό μας  άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε ακριβώς.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία:

Κρύψτε πριν πόση ώρα είχατε μπει στο Facebook
Κρύψτε πριν πόση ώρα είχατε μπει στο Facebook

 

πηγή

Exit mobile version