Κρήτη: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό

Must read

Η Ασφάλεια Ηρακλείου εντόπισε τον οδηγό ταξί που παρέλαβε την 38χρονη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει συζυγό της με καυστικό υγρό στην Κρήτη το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν πως πρόκειται για οδηγό ταξί που μετέφερε την 38χρονη σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης όπου και παρέμεινε επί τέσσερις ημέρες μέχρις ότου παραδοθεί.

Ο οδηγός ταξί, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προσήλθε αυτοβούλως και κατέθεσε εγγράφως ότι δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση και πως ο ίδιος δεν γνώριζε τι είχε διαπράξει η γυναίκα, πριν του ζητήσει να την μεταφέρει στην Αγία Γαλήνη.

Φυσικά, οι αστυνομικοί μελετούν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν στην διάθεσή τους επιχειρώντας να ταυτοποιήσουν τα γεγονότα με βάση όσα έχουν καταθέσει και άλλοι μάρτυρες του περιστατικού.

Τα στοιχεία που θα προκύψουν θεωρούνται κρίσιμα για τη δικογραφία γιατί θα πιστοποιήσουν και τον βαθμό προμελέτης της πράξης της 38χρονης.

Μέχρις στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του οδηγού ταξί.

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα