Κρήτη: Αναστάτωση σε πλοίο – Νεκρός επιβάτης λίγο πριν τον απόπλου

Must read

Λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου, από το λιμάνι του Πειραιά, ένας 63χρονος επιβάτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα ο καπετάνιος του πλοίου να ενημερώσει τις αρχές.

Στο λιμάνι έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν τον θάνατό του.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

 

 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα