18.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Απριλίου, 2026

Κούγιας: Οχτώ χρόνια τα παιδιά μου άκουγαν τον Λάκη Λαζόπουλο να γελοιοποιεί τον πατέρα τους

Must read

Ο γνωστός δικηγόρος συνέχισε να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο, αφήνοντας αιχμές πως αν δεν τον βοηθούσαν ορισμένοι γνωστοί άνθρωποι, δε θα είχε την καριέρα που έχει σήμερα.

Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στο θέμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πολλοί χρησιμοποιούν το όνομά του για να αναβιώσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Ο γνωστός δικηγόρος συνέχισε να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο, αφήνοντας αιχμές πως αν δεν τον βοηθούσαν ορισμένοι γνωστοί άνθρωποι, δε θα είχε την καριέρα που έχει σήμερα.

Τόνισε εντόνως, πως ο κ. Λαζόπουλος επί οχτώ χρόνια τον γελοιοποιούσε, αναφερόμενος προς το πρόσωπό του ως «κοντό» και «ανήθικο», όπως είπε ο κ. Κούγιας.

Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λαζόπουλος ό,τι αξίζει το παίρνει στο τέλος. Ας αφήσει εμάς που έχουμε διαλέξει μια άλλη πορεία στη ζωή μας».

πηγή

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα