Σε εστία μεγάλης διασποράς της νόσου φαίνεται ότι εξελίχθηκε μία συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής.

Στη συναυλία φέρεται ότι βρέθηκαν 2.000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, με πολλούς εξ αυτών να καταγράφονται ως κρούσματα κορονοϊού.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας, που μετέβη εσπευσμένα στο Ασβεστοχώρι, μετά την είδηση ότι 36 άτομα που μένουν ή εργάζονται σε οίκο ευγηρίας είναι φορείς του ιού, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η μετάδοση έγινε από νεαρό που παρευρέθηκε σε συναυλία.
Σύμφωνα με το thestival.gr, θετικοί βρέθηκαν και τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά, καθώς και αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Εργαζόμενος κατήγγειλε στο thestival ότι ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια, ωστόσο κάποιοι το θεώρησαν λάθος και μίλησαν.
Κατά πληροφορίες η επίμαχη συναυλία έγινε στις 2 Αυγούστου στο bar που βρίσκεται στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής στη Χανιώτη.
Διαβάζονται περισσότερο τώρα…
Κορονοϊός ώρα μηδέν! Πιθανώς νέα μέτρα όσο δεν τηρούνται τα υπάρχοντα
Κορονοϊός: Αυτό είναι το νέο μέτρο που συζητείται
Πίσω από τις λέξεις: Η «αποκάλυψη» του Κυριάκου για τα ελληνοτουρκικά στο διάγγελμά του
Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν – Τι λένε οι ειδικοί
Κορονοϊός: Ιταλοί επέστρεψαν από την Κέρκυρα και βρέθηκαν θετικοί













