30.9 C
Athens
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλήτριες κόσμου Καραμανίδου και Θάνου – Πρώτη φορά για τα ελληνικά χρώματα

Must read

Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία).

Μία πολύ μεγάλη επιτυχία κατέγραψε σήμερα το πρωί η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση στο κολυμβητήριο «Κύπρος» της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων.

Η Εστέλλα Καραμανίδου και η Βασιλική Θάνου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ντουέτο, παίρνοντας την πρώτη θέση σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε με ελάχιστες διαφορές.

Το ελληνικό δίδυμο συγκέντρωσε 262.3942 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις Μανάμι Ντόντο και Νάο Σιραχάσε από την Ιαπωνία (261.5703β.) και στην τρίτη τις Γκιζάλ Ακμπάρ και Κανάκο Φιλντ από τις ΗΠΑ (260.8923β.).

Πρόκειται για το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο άθλημα σε παγκόσμιο επίπεδο (σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία).

Οι αγώνες ολοκληρώνονται το απόγευμα (18:30), με τον τελικό του ομαδικού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα