Η ισορροπία είναι το κλειδί

Η ισορροπία είναι το κλειδί
Η ισορροπία είναι το κλειδί

Άσπρο ή Μαύρο πες μου εσύ..

Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο ισορροπεί όλη μας η ζωή.. Η ισορροπία είναι το κλειδί..

Βάλε και λίγο χρώμα από του ήλιου την ηλιαχτίδα την Φωτεινή και η ανάμιξη θα είναι μαγικά συναρπαστική..
Χρειάζεται και το μαύρο για να δεις του άσπρου την καθαρότητα την μοναδική.. χρειάζεται και το μαύρο για να συντονιστείς με τη δική σου την ψυχή..για να δεις τι αξίζει αληθινά να έχεις στη ζωή..
Αγάπησε και τις μαύρες μέρες που περνάς..κάτι έχουν να σου χαρίσουν που θα το κρατάς παντοτινά.. Μόνο φρόντισε στο άσπρο να μπαίνεις γρήγορα ξανά γιατί η εναλλαγή είναι αυτή που σε κάνει να προχωράς..
Μονάχα υποσχεσου ότι θα βλέπεις τα πράγματα όπως είναι, αντικειμενικά, γιατί πολλές φορές ξεγελιέσαι και βλέπεις το άσπρο μαύρο.. Και κάνεις κύκλους ατελείωτους.. Χάνεσαι στο λαβύρινθο των σκέψεων σου..Ξανά.. Και ξανά..
Εκτίμησε όλα όσα σου δίνονται μαύρα, άσπρα, γκρι, ροζ και τα λοιπά γιατί έχει λόγο που υπάρχουν στη ζωή σου… Τίποτα τυχαίο.. Όλα συντονισμένα και αρμονικά..

Ηρεμισε και άσε την αρμονία να κάνει κύκλους στη ζωή σου ξανά και ξανά..σαν μαυρόασπρα πλήκτρα πιάνου που συνθέτουν με μαεστρία αριστουργηματα μοναδικά..
.. Εσύ είσαι ο πιανίστας.. Νιώσε τα δάχτυλα σου πως κυλάνε στα πλήκτρα με ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.. ΑΡΜΟΝΙΚΑ .. Εσύ συνθέτεις αυτά τα αριστουργηματα τα μοναδικά.. Τα πλήκτρα είναι ασπρόμαυρα για να σου θυμίζουν ότι υπάρχει και το μαύρο και το άσπρο και όταν λειτουργήσουν αρμονικά.. Δημιουργούν αριστουργηματα μοναδικά..

 

Μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον Λάμπρο Ιωάννου (Holistic Life & Business Coach, Mind, Body & Soul Evolution at EQiQ.coach) εμπνευστή και δημιουργό του Genius Parenting, καθώς και τη Μιράντα Τουμάζου, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ΕΔΩ .