Γυναικοκτονία – Φολέγανδρος: Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία – Ο επικήδειος που συγκλονίζει

Must read

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλίας, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο, στο Βέλο Κορινθίας – Συγκλονίζει ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς

Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει, όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό ο οποίος την έσπρωξε στα βράχια στην Φολέγανδρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα αδέρφια της τη συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Οι συγγενείς της άτυχης 26χρονης κοπέλας, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Êçäåßá ôçò 26÷ñïíçò Ãáñõöáëëßáò ØáñÜêïõ óôï ÂÝëïò Êïñéíèßáò,ðïõ äïëïöïíÞèçêå óôçí ÖïëÝãáíäñï,ÄåõôÝñá 19 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)
Êçäåßá ôçò 26÷ñïíçò Ãáñõöáëëßáò ØáñÜêïõ óôï ÂÝëïò Êïñéíèßáò,ðïõ äïëïöïíÞèçêå óôçí ÖïëÝãáíäñï,ÄåõôÝñá 19 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)
Êçäåßá ôçò 26÷ñïíçò Ãáñõöáëëßáò ØáñÜêïõ óôï ÂÝëïò Êïñéíèßáò, ÄåõôÝñá 19 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)
Êçäåßá ôçò 26÷ñïíçò Ãáñõöáëëßáò ØáñÜêïõ óôï ÂÝëïò Êïñéíèßáò, ÄåõôÝñá 19 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)
Êçäåßá ôçò 26÷ñïíçò Ãáñõöáëëßáò ØáñÜêïõ óôï ÂÝëïò Êïñéíèßáò, ÄåõôÝñá 19 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ØÙÌÁÓ)

Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μοιράστηκαν και λευκές μπομπονιέρες.

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Βίντεο hlektra.gr:

Συγκλονίζει ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς
Mία φίλη της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε και απευθύνθηκε στον δολοφόνο της 26χρονης κοπέλας από το άγριο έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον Alpha η φίλη της Γαρυφαλλιάς, που ήταν και συνάδελφός της, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που έδωσαν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» της Γαρυφαλιάς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα