Γλυκά νερά : Ανατροπή με το συνεργό – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Must read

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 33χρονο πιλότο να είχε συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για συνεργό στη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ υποστήριξε ότι δεν ισχύει ότι κλήθηκε ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για κατάθεση.

«Είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα», ανέφερε σχετικά. «Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας».

Ο δικηγόρος ερωτήθηκε για τις συνθήκες που βιώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην φυλακή κι αν έχει προσαρμοστεί.

«Η φυλακή είναι φυλακή, το γνωρίζετε αυτό… Δεν είναι θέμα προσαρμογής. Τηρεί τους κανόνες σωφρονισμού στη φυλακή», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα