Φωτιά: Αυτός είναι ο εθελοντής πατέρας 2 παιδιών που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Must read

Ο 38χρονος Βασίλης Φλώρας, που συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς έχασε τη ζωή του, από χτύπημα μετά από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις», με αυτά τα λόγια συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Βασίλη τους, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις.

Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φλωρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη.

Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα χθες, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη, Τρίτη 10 Αυγούστου στον Ιερο ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.
«Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκόμενων.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου του νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα