Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχή και ανέμους, πλήττουν από το απόγευμα την Χαλκιδική.

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με βροχή και ανέμους, πλήττουν από το απόγευμα την Χαλκιδική. Η αυτοτελής διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επείγουσα ανακοίνωση, απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των δήμων Κασσάνδρας και Προποντίδας να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σχολεία: Κυρώσεις για μαθητές και εκπαιδευτικούς αν αρνηθούν να φορέσουν μάσκα λόγω κορονοϊού
Κορονοϊός: Ατυπη καραντίνα και άδειες άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους μετά τις διακοπές
Κοροναϊός : Γιατί τις Δευτέρες μειώνονται τόσο πολύ τα κρούσματα;
Πώς φοράς και πώς πλένεις σωστά μια μάσκα προσώπου
Κορωνοϊός: Οδηγίες για τη μάσκα από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία
Ετσι ανοίγουν τα σχολεία σε όλο τον κόσμο με κορωνοϊό
“Λόγω των πολύ έντονων καιρικών φαινομένων και των θυελλωδών ανέμων που επικρατούν αυτή τη στιγμή, παρακαλούνται οι κάτοικοι του δήμου Κασσάνδρας και δήμου Προποντίδας της Π.Ε. Χαλκιδικής, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Βροχόπτωση σημειώθηκε μεταξύ άλλων, στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στην Κοζάνη και στη Δράμα, χωρίς μέχρι στιγμής να χρειαστεί να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και να προχωρήσει σε άντληση υδάτων.
Κορονοϊός: Απίστευτο περιστατικό – Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν κατά λάθος θετικοί στον ιό













