Είναι γεγονός ο πρώτος υποχρεωτικός εμβολιασμός σε υπηρεσία: Όποιος δεν εμβολιάζεται… απομακρύνεται

Must read

ΕΜΑΚ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ – Η σημερινή διαταγή του Πυροσβεστικού Σώματος έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Σύμφωνα με αυτή, θα μπορούν να υπηρετούν στην ΕΜΑΚ μόνο όσοι είναι εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησε το OPEN, όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, θα αντικατασταθούν στις υπηρεσίες τους από άλλους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι άνθρωποι αυτοί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν απομακρύνονται από το Σώμα, απλώς θα αλλάξουν υπηρεσία.

Μάλιστα, δίνεται ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τις 11 Ιουνίου για να εμβολιαστούν οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δηλώσουν τις προθέσεις τους μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες.

 

ΕΜΑΚ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

 

Είναι γεγονός ο πρώτος υποχρεωτικός εμβολιασμός σε υπηρεσία: Όποιος δεν εμβολιάζεται… απομακρύνεται
Αυτή είναι η διαταγή που εξέδωσε σήμερα το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και προβλέπει υποχρεωτικό εμβολιασμό του συνόλου των πυροσβεστών που υπηρετούν στην ΕΜΑΚ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα