Πραγματικό σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας από τον παππού της!

Ο εφιάλτης για την 17χρονη κοπέλα ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 10 ετών όταν και ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού της.
Σύμφωνα με το MEGA η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η εγγονή του 83χρονου μίλησε στην μητέρα της για την φρίκη που ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Μετά τα όσα τις αποκάλυψε η κόρη της, η γυναίκα, η οποία είναι κόρη του 83χρονου, απευθύνθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου και υπέβαλε καταγγελία.

Στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων κατέθεσε και η 17χρονη με τη βοήθεια των ειδικών παιδοψυχολόγων, ενώ κατάθεση φέρεται να έχει δώσει και ο θείος της κοπέλας και γιός του 83χρονου.

Κατά πληροφορίες η εξομολόγηση της 17χρονης σήμερα κοπέλας «πυροδοτήθηκε» όταν ένα βράδυ ο ηλικιωμένος και τα εγγόνια του – ανάμεσά τους και η κοπέλα – κάθονταν στο σαλόνι του σπιτιού του και παρακολουθούσαν ρεπορτάζ για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που υπέβαλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Τότε, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 83χρονος έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο που έκανε την 17χρονη να βρει το θάρρος να μιλήσει στη μητέρα της και να εξομολογηθεί τη φρίκη που ζούσε.