Εφορία: Έρχονται ραβασάκια με αναδρομικά πρόστιμα από το 2015 – Ποιους αφορά και πότε παραγράφονται

Must read

Ποιες είναι οι φορολογικές υποθέσεις που παραγράφονται στο τέλος του χρόνου – Μεγάλη η πίεση για τους εργαζομένους στις ΔΟΥ

Γκάζι πατάει η φορολογική διοίκηση προκειμένου να διεκπεραιωθούν άμεσα χιλιάδες εκκρεμείς υποθέσεις φορολογίας εισοδήματος, αναδρομικών, τελών κυκλοφορίας που παραγράφονται οριστικά στις 31-12-2021.

Κάθε υπάλληλος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει 20 υποθέσεις κατά μέσο όρο, για τις οποίες καλείται να διαπιστώσει εάν υπάρχουν παραβάσεις και να καταλογίσει πρόστιμα.

Πρόκειται κυρίως για υποθέσεις που αφορούν το έτος 2015 και θα «διαγραφούν» οριστικά από τα αρχεία της εφορίας εάν δεν κινητοποιηθεί ο ελεγκτικός μηχανισμός.Η πίεση είναι μεγάλη στην τελική ευθεία πριν από την αλλαγή του χρόνου και

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα