29.6 C
Athens
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

“Έχω μία πάθηση. Χρειάζεται μεταμόσχευση” – Η Φαίη Σκορδά το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Must read

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, το βράδυ της Τρίτης 28/9 ήταν καλεσμένη στο στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ”The 2night show”, και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας πράγματα και πτυχές του εαυτού της που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, και το πώς εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, για τα παιδιά της και τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει η μητρότητα στη ζωή της, καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Και τι δεν έχει ακουστεί για εμάς τους δύο, το πόσο έχουμε τσακωθεί και και και…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζοντας την καλεσμένη του, η οποία μπήκε μέσα με διάθεση για χορό.

Η εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά για το πρόβλημα υγείας της

«Δεν βλέπω πολύ καλά, έχω μια πάθηση στα μάτια που χρειάζεται μεταμόσχευση κερατοειδούς. Εγώ έχω βρει τη λύση και φοράω φακούς που είναι σαν γυάλινοι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ακόμα ένα καλοκαίρι το πέρασε στη Χαλκιδική μαζί με την οικογένειά της , ενώ έκανε και ένα τριήμερο στο Μεγανήσι με τους φίλους της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα