29.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει στα καταπράσινα νερά της Κιμώλου

Must read

Το καλοκαίρι φτάνει προς το τέλος του και η Δανάη Μπάρκα εκμεταλλεύεται τη κάθε του στιγμή.

Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στην Πολύαιγο εκμεταλλεύεται η Δανάη Μπάρκα προτού επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της βουτιές, λίγο καιρό πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και γεμίζει τις μπαταρίες της.Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να φάμε γλυκό;

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε σε ένα μικρό νησάκι δίπλα στην Κίμωλο και φρόντισε να μοιραστεί μερικές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την ίδια, αλλά και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας ενώ στη λεζάντα αποθέωσε τα ελληνικά τοπία.

«Ελλάδα. Μήπως ζούμε στην ωραιότερη χώρα;», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα