Αττική: Παρέα παιδιών στον Ιλισσό ποταμό κινδύνευσε από τα ορμητικά νερά μετά το μπουρίνι

Must read

Παρ’ ολίγον τραγωδία στον Ιλισσό ποταμό, με μία παρέα παιδιών να γλυτώνει την τελευταία στιγμή από τα ορμητικά νερά.

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (16/03), με την κακοκαιρία και την ατμοσφαιρική διαταραχή να φέρνει βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι.

Αυτή η ακραία μεταβολή του καιρού κόντεψε να αποβεί μοιραία για μία παρέα παιδιών, που ήταν στον Ιλισσό. Με το ξαφνικό μπουρίνι, «φούσκωσαν» τα νερά του ποταμού, προκαλώντας την ανησυχία της παρέας που έπαιζε και έκανε βόλτες με ποδήλατα.

Από τη βροχόπτωση, άρχισαν αμέσως να «κατεβαίνουν» νερά και ξαφνικά, τα παιδιά βρέθηκαν εγκλωβισμένα στην άκρη του ποταμού με άμεσο κίνδυνο να παρασυρθούν. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, με στελέχη να ρίχνουν μία σκάλα, ώστε τα παιδιά να ανέβουν στον δρόμο

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα