Αποκάλυψη: Γιατί θα πάμε σε εκλογές

Must read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχτηκε μέσα από την αναγκαιότητα της πλειοψηφίας της κοινωνίας να αντισταθεί στον λαϊκισμό του Τσίπρα.

Αφού έχασαν τη μάχη του αντιμνημονίου στον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα σηκώνουν το λάβαρο του αντιεμβολιαστικού αγώνα. Κι εφόσον ο Κυριάκος είναι από την μία πλευρά, ο Αλέξης είναι «καταδικασμένος» να είναι από την άλλη!

Σύμφωνα με το liberal.gr, οι εκλογές είναι αναπόφευκτες, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ παρασύρεται σε αυτό το παράτολμο παιχνίδι, στην προσπάθειά του πάντα να ανακαλύψει έναν αντιπολιτευτικό λόγο που να έχει μια κάποια ανταπόκριση στην εκλογική βάση. Η επιλογή αυτή υποχρεώνει την κυβέρνηση να ξανασκεφτεί την προσφυγή στις κάλπες, αφού δεν θα μπορούσε να αφήσει μία τέτοια ευκαιρία να πάει πολιτικά χαμένη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους αντιεμβολιαστές; Δεν τολμούν να …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα