17.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026

Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη – Αποθεώθηκε ο Κώστας Καραμανλής!

«Ο Καραμανλής έτυχε να είναι πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι του 21ου αιώνα. Δεν ταίριαζε στην πρωθυπουργική καρέκλα γιατί είχε όραμα»

Must read

Με εκδηλώσεις ενθουσιασμού υποδέχτηκαν στη Λάρισα τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του βιβλίου του Διευθυντή της εφημερίδας Εστία, Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις έφτασε στην αίθουσα, άπαντες άρχισαν να τον χειροκροτούν παρατεταμένα. Ενώ έντονη ήταν η παρουσία των «γαλάζιων» στελεχών και βουλευτών του νομού και όχι μόνο.

Τον Μανώλη τον Κοττάκη τον εκτιμώ βαθύτατα και ως δημοσιογράφο αλλά κυρίως ως άνθρωπο. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για τα όσα είπε χθες βράδυ στη Λάρισα ενώπιον του Κώστα Καραμανλή.

Ουδείς πραγματικά περίμενε μέσα σε αυτές τις μαύρες εποχές, να χυθεί τέτοιο άπλετο και εκθαμβωτικό φως, που ξεσκέπασε ακόμα και τις πιο σκοτεινές στιγμές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Μανώλης Κοττάκης συμπύκνωσε τον πολιτικό ηρωισμό, τον πραγματικό πατριωτισμό, την προδοσία, τους προδότες, τους πραγματικούς εχθρούς και το σχέδιο πραγματικής εξόδου από το σπιράλ θανάτου στο οποίο έχει περιέλθει η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Ο Μανώλης Κοττάκης παρουσία γαλάζιων βουλευτών και πολλών αξιωματούχων, γκρέμισε πραγματικά αυτό που πλέον ονομάζεται Μητσοτακισμός: Οι υποκλοπές εξόντωσης πολιτικών αντιπάλων, τα στημένα ειδικά δικαστήρια για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, «ενοχλητικών» Ελλήνων για τις εγκληματικές συμμορίες που προωθούν τα Εθνοκτόνα και κοινωνικά ολέθρια σχέδια τους χρησιμοποιώντας ως ξενιστές, διεφθαρμένες, εκβιαζόμενες και εξαρτημένες πολιτικές ηγεσίες.

Γροθιά στο στομάχι κάθε δικτατορικού πάντως αποτελεί και η ατάκα του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, την οποία μετέφερε από βήματος ο Μανώλης Κοττάκης: «Εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»!

Δεν χρειάζονται άλλες περιγραφές, διαβάστε την ομιλία – μανιφέστο αλήθειας και πατριωτισμού, με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Δύο πράγματα με ρωτούν τις τελευταίες μέρες με αφορμή την εκδήλωση για το βιβλίο μου το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του στην πόλη σας.

Γιατί στην Λάρισα και όχι στην Αθήνα;

Γιατί τώρα; Γιατί το έγραψες τώρα;

Οι απαντήσεις και στα δύο είναι απλές.

«Το παρουσιάζω στην Λάρισα γιατί αγαπώ τον καθαρό αέρα του κάμπου. Απείρως προτιμότερος από την βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την εποχή στην Αθήνα και δεν σου επιτρέπει να αναπνεύσεις. Πνίγεσαι! Είμαι παιδί της περιφέρειας, αισθάνομαι καλύτερα στην Περιφέρεια, το παρουσιάζω στην περιφέρεια. Εδώ είναι η αυθεντική Ελλάς που σε πείσμα των καιρών μένει ατόφια και δεν αλλοιώνεται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα