Αυτή είναι η εκπληκτική προσπάθεια του Πετρούνια που δεν είδαμε στην ΕΡΤ (vid)
Αυτή είναι η εκπληκτική προσπάθεια του Πετρούνια που δεν είδαμε στην ΕΡΤ (vid)

Μπορεί ο Λευτέρης Πετρούνιας να έκανε μία εξαιρετιή προσπάθεια και να πέρασε ως πρώτος από τον όμιλό του, στον τελικό των κρίκων, όμως η προσπάθειά του δεν μεταδόθηκε ποτέ, με την ΕΡΤ να… απαντά στους Ιάπωνες σκηνοθέτες.

Για μία ακόμη φορά, ο Λευτέρης Πετρούνιας, απέδειξε ότι είναι ο «Βασιλιάς των Κρίκων» καθώς επέλεξε ένα πολύ καλό πρόγραμμα και το εκτέλεσε εξαιρετικά, παίρνοντας την καλύτερη βαθμολογία από όλους τους αθλητές του ομίλου του.


Οι 15.333 βαθμοί που του έδωσαν οι κριτές, τον έφεραν στην πρώτη θέση και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 2/8, όμως το φίλαθλο κοινό δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει την προσπάθειά του.
Στην τοποθέτησή της ΕΡΤ γίνεται λόγος για «Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών», οι οποίοι δεν θεώρησαν σημαντική της προσπάθεια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!».

Δείτε εδώ το βίντεο: