Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Νέο μήνυμα του 112 στην Αττική – «Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις»

Must read

Κλειστή η Κατεχάκη, διακόπτονται δρομολόγια του Μετρό

Με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να «χτυπά» ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας, νέο μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά τις 07:30.

«Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην Αττική ως τις μεσημβρινές ώρες. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112.

Παράλληλα, το μήνυμα καλεί τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Δείτε το μήνυμα του 112

Κλειστή η Κατεχάκη, διακόπτονται δρομολόγια του Μετρό
Νωρίτερα έγινε γνωστό πως έκλεισε και η λεωφόρος Κατεχάκη, προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να ρίξει αλάτι στον δρόμο λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, η λεωφόρος Κατεχάκη θα μείνει κλειστή για περίπου μία ώρα και ζητείται κατανόηση από τους οδηγούς.

Popular

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα