Τραγωδία στη Θήβα: Συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους – Νεκρός ο πιλότος

Must read

Τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) καθώς ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη στο 90ό χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας με τον πιλότο να ανασύρεται νεκρός

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη στο 90ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο πιλοτήριό του βρισκόταν ένας άνδρας ηλικίας 79 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι νεκρός. Στο σημείο σπεύδουν σωστικά συνεργεία, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις. Το σημείο έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

Ο πιλότος που ήταν μέλος της Αερολέσχης Θήβας για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε σε αγροτική περιοχή κοντά στην Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για απεγκλωβισμού ατόμου από το σημείο κι έσπευσε με 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον νεκρό πιλότο και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ για τα περαιτέρω. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το αεροσκάφος εξέπεμψε σήμα κινδύνου πριν συντριβεί, λίγα μόλις μέτρα από την αερολέσχη της Θήβας.

reader.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα