Συγχαρητήρια για το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνας του Τόκιο από τον πρωθυπουργό στον Λευτέρη Πετρούνια.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε ξανά περήφανη την Ελλάδα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, έπειτα από μια συγκλονιστική πορεία ως το Τόκιο. Ο Πετρούνιας έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια στον τελικό των κρίκων, ωστόσο ένα βηματάκι στην έξοδο του στοίχισε, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 15.200 βαθμούς.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμα του στο Twitter, έγραψε για τον Λευτέρη Πετρούνια: “Ο Άρχοντας των Κρίκων μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.
Ο "Άρχοντας των Κρίκων" μας γέμισε χαρά για ακόμη μία φορά. Με το πείσμα του, το ήθος του, τη σκληρή δουλειά, κυνήγησε το όνειρο και κέρδισε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συγχαρητήρια @Petrounias_E! Όλη η Ελλάδα είναι υπερήφανη! 🇬🇷 #Tokyo2020 pic.twitter.com/XMY7BB5Vrd
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 2, 2021













