Εκτέλεση Σεπόλια: Ραγίζει καρδιές η μάνα του 34χρονου – «Ξέρουν ποιοι σε σκότωσαν» (vid)

Must read

Άγνωστος εκτέλεσε το απόγευμα της Κυριακής (30/5) έναν 34χρονο Αλβανό, μέσα σε καφετέρια, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός, που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας και ληστείες, καθόταν στην καφετέρια, που βρίσκεται στην οδό Δυρραχίου, όταν ξαφνικά εισέβαλε ένας άνδρας και τον πυροβόλησε.

Ο Αλβανός έπεσε νεκρός, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες επιβιβάστηκε σε ταξί.

Η Αστυνομία αποδίδει την δολοφονία του 34χρονου σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τα λόγια της μητέρας του
Η μητέρα του 34χρονου βρέθηκε στο σημείο και ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του.

«Τι σου έκαναν αγόρι μου», μονολογεί με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνεται, ότι το θύμα είχε συλληφθεί με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αστυνομικό έλεγχο στην Ομόνοια, ενώ αργότερα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα