Ο Τζέιμς λέει στην κάμερα: «Προσπαθεί να κινητοποιήσει όλους ενάντια σε εμένα και τον Νίκο.
Πήρε εννέα ψήφους για να φύγει και έχει καταφέρει να αντιστρέψει όλο αυτό»!

Ο ηθοποιός μιλά με τους υπόλοιπους παίκτες και προσπαθεί με τον τρόπο του να τους δείξει ότι ο Τζέιμς με τον Νίκο έχουν μία στρατηγική και πρέπει τον Τζέιμς να τον ψηφίσουν προκειμένου να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.
Ο Αλέξης πλησιάζει τον Ηλία Μπόγδανο και του λέει ότι « Ο Τζέιμς έχει στρατηγική, είναι ύπουλος… Δεν στήνω καμία πλεκτάνη.
Αν αυτά που έλεγε ο Τζέιμς και ο Νίκος ήταν αλήθεια έπρεπε να μείνει η Άννα Μαρία… και θα ήταν δυνατή ομάδα. Το έχω πει ο Τζέιμς είναι επικίνδυνος. Έχει ύπουλη στρατηγική και δεν με νοιάζει αν φύγω και την άλλη εβδομάδα»!

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ενώ ο Αλέξης μιλά για τον Τζέιμς και «του σκάβει το λάκκο», ο Τζέιμς με τον Νίκο συζητούν σε ένα άλλο σημείο της παραλίας οι δυο τους.
Ο Τζέιμς λέει στην κάμερα: «Προσπαθεί να κινητοποιήσει όλους ενάντια σε εμένα και τον Νίκο. Πήρε εννέα ψήφους για να φύγει και έχει καταφέρει να αντιστρέψει όλο αυτό»!








![Η Μαράια Κάρεϊ ανακοινώνει επίσημα: «It’s time» — ξεκινά η χριστουγεννιάτικη περίοδος [βίντεο]](https://www.kalimera-ellada.gr/wp-content/uploads/2025/11/IMG_0999-218x150.jpeg)










