Τσιτσιπάς: ”Τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου”

Must read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε μέσω twitter με μία σειρά από αναρτήσεις, γράφοντας μεταξύ άλλων πως όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων, όπως και ότι λυπάται αυτούς που τον σχολιάζουν.

 

Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Σε μία κίνηση που δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ξέσπασε με μία σειρά από αναρτήσεις στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ενώ συνήθως ποστάρει στα αγγλικά

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως “όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων”, ενώ στην συνέχεια έγραψε ακόμα πως “Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό”, ότι “Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω.” και έκλεισε γράφοντας πως “θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν”, “κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω” και “καθένας με την διαταραχούλα του”

 

τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου
τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου

Follow us: 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε Instagram, Facebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

Πρόσφατα Νέα