Περίπου τέσσερις ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Μάριου Σιαμπάνη ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα για τις καταγγελίες περί δωροδοκίας, τονίζοντας στην κατάθεσή του ότι ο άνθρωπος που τον πλησίασε δεν είχε καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ!
Ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε για συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης με έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φύγει πριν 4-5 χρόνια, τον κατονόμασε και του πρόσφερε ένα ποσό 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση, ενώ του ζητήθηκε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του να έχουν μειωμένη απόδοση.
Ο Σιαμπάνης ξεκαθάρισε πως αυτός ο άνθρωπος δεν συνδέεται με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ σε ερώτηση γιατί δεν μίλησε πριν τον αγώνα, είπε πως δεν ήθελε να δυναμιτίσει το κλίμα και απλά ενημέρωσε κάποιους συμπαίκτες του για το περιστατικό.
Follow us:












