Συναγερμός σήμανε στις αρχές στο Ηράκλειο, καθώς εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας, κοντά στο γήπεδο της Μινωικής στον Άγιο Ιωάννη. Πριν λίγες μέρες, είχε βρεθεί το πτώμα ενός άνδρα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Γκύζη, που ήταν δεμένος χειροπόδαρα.
Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται ισχυρές βροχοπτώσεις τη νέα εβδομάδα -Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος σε ένα ερημικό χωματόδρομο. Η 55χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της προέρχεται από παθολογικά αίτια. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε στο περιστατικό όπως και ο ιατροδικαστής που θα κάνει και νεκροψία για να φωτίσει τα αιτία του θανάτου της γυναίκας.
[newsbox style=”nb6″ display=”category” cat=”21″ number_of_posts=”8″ sub_categories=”no” show_more=”no” post_type=”post”]











