16.3 C
Athens
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026

Ο Ολυμπιακός κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague

Must read

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε πριν από μία εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός κλείδωσε και τον δεύτερο απόψε. Το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στις 22 νίκες μετά από την 30η αγωνιστική, με τη Φενέρμπαχτσε να μένει στις 20, τον Παναθηναϊκό να φλερτάρει με τις 19 (υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής την Άλμπα Βερολίνου) και την Μονακό στις 18.

Από εκεί και πέρα, Ερυθρός Αστέρας, Μπάγερν Μονάχου και Παρί είναι στις 17 νίκες, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να φτάσουν τους ερυθρόλευκους για να τους ρίξουν εκτός τετράδας.

Η τέταρτη είναι η χειρότερη θέση στην οποία μπορεί να βρεθεί ο Ολυμπιακός, αλλά για να πέσει εκεί θα πρέπει να υπάρξει ακραίος συνδυσμός αποτελεσμάτων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Kalimera-Ellada.gr.. Ακολουθήστε το  Kalimera-Ellada.gr σε InstagramFacebook και Twitter. και LinkedIn.
 
 

Πρόσφατα Νέα

Google NewsΑκολούθησε το Kalimera-Ellada.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Νέα